Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Redactioneel | Uitgave 5/2013

TPO - De Praktijk 5/2013

Protocol maken?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2013
Auteur:
Sietsche van Gunst
Als je dit leest, zijn we bij het NHG druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het congres voor praktijkondersteuners op 31 oktober. Dat congres draait rond veel onderwerpen, variërend van begeleiding bij stoppen met roken tot ouderenzorg. Ik hoop velen van jullie te ontmoeten tijdens dat congres in de Pijler in Lelystad! Zie www.bsl.nl/praktijkondersteuning om je aan te melden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

TPO - De Praktijk 5/2013 Naar de uitgave