Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2015 | Forum | Uitgave 1/2015

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 1/2015

Integraliteit van gezondheidsbeleid: kernelementen met een illustratie uit lokale beleidsnota’s

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 1/2015
Auteurs:
Dr. J. Harting, L. Tubbing, L. Paauwe, M.O. Kok, A.J. Schuit
Belangrijke opmerkingen
Forum biedt onder meer plaats aan ingezonden commentaren en reacties, korte praktijkbijdragen, congresverslagen en boekbesprekingen. Aanwijzingen inzake lengte, opmaak en wijze van inzending (per e-mail) zijn verkrijgbaar bij het redactiesecretariaat. De redactie behoudt zich het recht voor om te redigeren en/of te bekorten.

Samenvatting

Zowel nationaal als lokaal staat integraal gezondheidsbeleid sterk in de belangstelling. Veel aandacht gaat daarbij uit naar processen om integraal beleid te ontwikkelen. Weinig oog is er voor de notie van integraliteit zelf: waardoor kenmerkt zich integraliteit en waarin onderscheidt integraal beleid zich van sectoraal beleid? Deze Forum-bijdrage beoogt de notie van beleidsintegraliteit te preciseren. Startpunt vormen publicaties over integraliteit in beleid buiten het gezondheidsdomein. Wij presenteren kernelementen van beleidsintegraliteit, illustreren deze aan de hand van lokale beleidsnota’s, en sluiten af met een beknopte reflectie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 1/2015 Naar de uitgave

Forum: VenW

Nieuws van V&W