Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2019 | Artikel | Uitgave 6-7/2019

Bijblijven 6-7/2019

Gewoon zeggen als je het niet fijn vindt!

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 6-7/2019
Auteur:
Kim van Laar
Auteur Kim van Laar is pedagoog en ervaringsdeskundige op het gebied van kindermishandeling en seksueel misbruik. In dit artikel laat zij zien hoe het was om als kind seksueel misbruik mee te maken en wat de gevolgen hiervan waren. Ze geeft een inkijkje in de belevingswereld en de behoeften van het slachtoffer, met daarnaast tips voor de huisarts. Van Laar heeft een persoonlijke missie; namelijk dat alle kinderen en jongeren die onveilig opgroeien eerder gezien en geholpen worden. Ze geeft voorlichting aan professionals, beleidsmakers, studenten en aan het primair onderwijs. Dit doet ze samen met Team-Kim; een groep ervaringsdeskundigen die hun persoonlijke verhaal inzet ter verbetering van de aanpak kindermishandeling. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6-7/2019

Bijblijven 6-7/2019 Naar de uitgave

Redactioneel ten geleide

Redactioneel