Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | TP selectiefI | Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009

implantologie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Veel onderzoek is gedaan naar het gedrag van implantaten en daarop vervaardigde suprastructuren in het frontale deel van de mandibula. Daaruit blijkt dat daar geplaatste voorzieningen duurzaam zijn. Van implantaten en kronen in de molaarstreek zijn veel minder studies. Sommige onderzoekers maken melding van lagere succespercentages en van complicaties op prothetisch gebied.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009 Naar de uitgave

Een gefundeerde keuze bij het opstellen van een behandelplan

Endodontie versus implantologie

TP selectief

Traumatologie