Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Een gefundeerde keuze bij het opstellen van een behandelplan | Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009

Endodontie versus implantologie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2009
Auteur:
dr. L. J. Pluim
Belangrijke opmerkingen
tandarts

Samenvatting

Dit overzicht geeft een samenvatting van beschikbare literatuur met betrekking tot solitaire implantaten en gerestaureerde natuurlijke gebitselementen en beveelt behandelstrategieën aan, gebaseerd op de meest recente informatie. Deze aanbevelingen berusten op bewijsmateriaal en, waar bewijsmateriaal niet beschikbaar is, wordt de mening van deskundigen gebruikt om aanbevelingen te formuleren. Dit overzicht zal rekening houden met belangrijke vragen die met patiënten zouden kunnen worden besproken, zodat zij een onderbouwde beslissing uit deze verschillende behandelmogelijkheden kunnen maken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009 Naar de uitgave

heynicks hoek

De mens als donut

esthetische CAD/CAM-tandheelkunde

Geprefabriceerde CAD/CAM-bruggen