Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | traumatologie | Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010

Horizontale wortelfracturen (6)

Beperkte interventie met maximaal resultaat

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Michiel de Cleen
Belangrijke opmerkingen
tandarts-endodontoloog
De afgelopen jaren werd in TandartsPraktijk (TP) al vijfmaal eerder aandacht besteed aan horizontale wortelfracturen (januari 2007, mei 2007, juni 2008, november 2009 en december 2009). Aan de hand van praktijkgevallen werd duidelijk dat zo’n wortelbreuk in veel gevallen geen fatale gevolgen voor de pulpa heeft en dat endodontische interventie in driekwart van de gevallen overbodig is. De serie praktijkgevallen wordt in dit nummer afgesloten met een laatste voorbeeld.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010 Naar de uitgave