Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | prothetische tandheelkunde | Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010

Uitneembare voorzieningen op eigen elementen en implantaten

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Een sterk gereduceerde dentitie is niet geschikt voor een vaste voorziening tenzij er een voldoende aantal implantaten wordt geplaatst. Daarvoor moet weer voldoende bot aanwezig zijn en dient de patiënt over ruime financiële middelen te beschikken. Een groot aantal patiënten zal daarom geholpen moeten worden met een uitneembare prothetische voorziening.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010 Naar de uitgave

aansprakelijkheid

Inspecthans