Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Beroep en Belang | Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010

Hoe word ik schematherapeut?

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Hannie van Genderen
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u informatie over weten regelgeving en de praktijkvoering van de hulpverlener.
Drs. H. van Genderen, klinisch psycholoog, psychotherapeut, supervisor/opleider gedragstherapie en schematherapie, teamleider team angst-, eet-, en somatoforme stoornissen en coördinator Academisering, RIAGG Maastricht.

Samenvatting

Na 10 jaar onderwijs en supervisie te hebben gegeven aan een flink aantal schematherapeuten is het nog steeds lastig om de vraag te beantwoorden hoe je een goede schematherapeut wordt. Kun je dat vangen in formele regels of komt er meer bij kijken?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel