Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Aan het woord | Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010

Suzanne Haeyen: ‘Dichterbij gevoelens komen, daar gaat het zowel bij schemagerichte als beeldende therapie om’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Carlie van Tongeren
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. C. van Tongeren is journaliste.

Samenvatting

Suzanne Haeyen past schemagerichte therapie op een bijzondere manier toe in haar werk als beeldend therapeute. Bij GGNet doet ze dat zowel in een deeltijd- als in een ambulante setting. Temidden van de verfflessen, schilderijen en beelden van klei vertelt ze over het combineren van schemagerichte therapie met een grotendeels non-verbale therapievorm en over haar affiniteit met beeldende therapie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010 Naar de uitgave

Cliëntenvoorlichting

Groepsschematherapie