Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | In de etalage | Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013

Het meerwaardeontbijt

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2013
Auteur:
Hein Vanhuyse
Belangrijke opmerkingen
Tekst Hein Vanhuyse
Beeld Wzc Ter lemBeek
Hein Vanhuyse is werkzaam bij het kela-team in woonzorgcentrum Ter lembeek te Wielsbeke; meer info: hein.vanhuyse@ocmwwielsbeke.be, tel.: (+32) 56 66 52 83.
In woonzorgcentrum Ter Lembeek te Wielsbeke organiseren we sinds enige tijd zogeheten ‘meerwaardeontbijten’. Ons team van paramedici en animatoren (activiteiten- begeleiders) voegt elementen toe aan het ontbijt, als aanvulling op wat het vaste zorgpersoneel al doet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013 Naar de uitgave