Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013

Dagbesteding op niveau

Een ‘studiegroep’ voor hoogopgeleiden

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2013
Auteur:
Peter Bakens
Belangrijke opmerkingen
Tekst Peter Bakens
Beeld hans oosTrum
Peter Bakens is redacteur van denkbeeld; hij is verbonden aan de kenniskring van het lectoraat psychogeriatrie aan de haagse hogeschool.
Het waren mannen die thuis zaten en dreigden te vereenzamen. Afhankelijk van anderen door een beroerte of de ziekte van Alzheimer, maar vanwege opleiding en werkervaring niet op hun plaats op een normale dagopvang. Humanistisch geestelijk verzorgers Rico Kremer en Wessel Jenner-Klarenbeek bedachten een oplossing: de ‘studiegroep’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013 Naar de uitgave

OriginalPaper

Samen om de tafel