Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013

Veelbelovend, maar…

eHealth in de dementiezorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2013
Auteur:
PhD Nienke Nijhof
Belangrijke opmerkingen
Tekst Nienke Nijhof
Beeld Frank Muller/hh
Nienke Nijhof promoveerde in april j.l. bij het ehealth research center van de universiteit Twente op het onderwerp ehealth in dementiezorg. sinds 15 mei is zij werkzaam bij de groep care management van philips innovation services. voor meer informatie: www.​dementietechnolo​gie.​nl.
E-health voor mensen met dementie is veelbelovend, maar er zijn nog genoeg stappen te zetten. Dat concludeert Nienke Nijhof. Zij deed onderzoek naar een aantal technologische toepassingen voor in huis en voor in het verpleeghuis.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013 Naar de uitgave