Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

18-06-2020 | Beschouwing | Uitgave 7/2020

Huisarts en wetenschap 7/2020

Het ecg: waar ligt de grens voor de huisarts?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2020
Auteurs:
Robert Willemsen, Karen Konings, Jelle Stoffers
Belangrijke opmerkingen
Willemsen RT, Konings KT, Stoffers HE. Het ecg: waar ligt de grens voor de huisarts? Huisarts Wet 2020;63(7):93-6. DOI:10.1007/s12445-020-0774-7.
Mogelijke belangenverstrengeling: Karen Konings en Robert Willemsen zijn medeauteurs van het boek ECG’s beoordelen én begrijpen: de ECG 10+-methode.

Samenvatting

Huisartsen maken veel gebruik van ecg’s en interpreteren deze redelijk adequaat. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en m-health gaan snel, ook in de huisartsenpraktijk. Maar de waarde ervan is sterk afhankelijk van de context.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2020

Huisarts en wetenschap 7/2020 Naar de uitgave