Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

03-06-2020 | Opinie | Uitgave 7/2020

Huisarts en wetenschap 7/2020

Leer transmuraal samenwerken, ook in de opleiding!

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2020
Auteurs:
Natasja Looman, Fedde Scheele, Nynke Scherpbier-de Haan
Belangrijke opmerkingen
Looman N, Scheele F, Scherpbier-de Haan ND. Leer transmuraal samenwerken, ook in de opleiding! Huisarts Wet 2020;63(7):104-5. DOI:10.1007/s12445-020-0750-2.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Terwijl de noodzaak voor transmurale samenwerking groeit, zijn de eerste en de tweede lijn nog te veel twee gescheiden werelden, ook in de opleiding. De Federatie Medisch Specialisten en de huisartsopleidingen willen werk maken van interprofessioneel en transmuraal opleiden. Het is de hoogste tijd!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2020

Huisarts en wetenschap 7/2020 Naar de uitgave