Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010

Herworteld

GROOTSTE NEDERLANDSE IMPLANTOLOGIECONGRES

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2010
Auteur:
Paul Sipos
Belangrijke opmerkingen
is tandarts-parodontoloog. Hij is werkzaam in zijn eigen praktijk, het Centrum Implantologie Parodontologie Amstelveen. Hij is namens de NVvP coördinator voor het congres ReRooted.
Een tandheelkundig implantaat wordt dikwijls laat geïndiceerd: als een gebitselement niet te behouden is of reeds is verwijderd. Bij een actieve ontsteking, zoals bij parodontitis, parodontitis apicalis of een langer bestaande verticale wortelfractuur wordt vrijwel altijd eerst de angel uit het probleemgehaald door het element te extraheren. Een implantaat in een ontstoken gebied plaatsen is natuurlijk vragen omproblemen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010 Naar de uitgave

TANDARTS IN DE PRAKTIJK

Stoppen en doorgaan

BIJZONDERE TANDHEELKUNDE VOOR GEWONEMENSEN

Wat is ‘bijzonder’?

HEYNICK’S HOEK

MANNENMOND VROUWENMOND