Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010

Bange Linda

‘FILLINGMANAGEMENT’ OF ‘CARIES MANAGEMENT’?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2010
Auteur:
Dr. R.J.M. Gruythuysen
Belangrijke opmerkingen
onderzoeker en PAOT-docentkindertandheelkunde/cariologie. Het accent ligt daarbij opverantwoorde, kindvriendelijke, terughoudende cariësbehandeling.Zijn aandachtsvelden in onderzoek zijn: behandelingvan diepe cariës en niet-restauratieve caviteitsbehandeling(NRC). Daarnaast is hij betrokken bij de landelijke richtlijnontwikkelingin de kindertandheelkunde. Bijgaand aflevering24 over zijn aanpak in de kindertandheelkunde.
In 2001 bestond voor de kindertandheelkunde‘cariësmanagement’ alleen intheorie. Deze casus laat een doorsneebehandelingzien van een kind over eenperiode van ruim8 jaar. Er wordt ingegaanop hoe het nu anders zou kunnen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010 Naar de uitgave

TANDARTS IN DE PRAKTIJK

Stoppen en doorgaan

OriginalPaper

Herworteld

DE PATIËNT

Overwonnen