Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | DE PROMOTIE | Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010

FIBRES (UN)LIMITED!

OVER DEMEERWAARDE VAN GLASVEZELVERSTERKT COMPOSIET

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Op 16 september promoveerde dr. Filip Keulemans aan de Universiteit van Amsterdam(ACTA) op zijn proefschrift‘Exploring the limitations of fibre reinforced composite fixed dental prostheses. Fibres (un)limited’. Keulemans onderzocht de voorwaarden waaraan glasvezelversterkt brugwerk zoumoeten voldoen omop klinisch verantwoorde wijze enmet een aanvaardbare levensduur te kunnen functioneren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010 Naar de uitgave

DE PATIËNT

Overwonnen

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS