Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | BIJZONDERE TANDHEELKUNDE VOOR GEWONEMENSEN | Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010

Wat is ‘bijzonder’?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2010
Auteur:
Drs. Corinne Nederlof
Belangrijke opmerkingen
studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en werkt als auteur en redacteur voor verschillende media. Zij is als freelanceredacteur verbonden aan TandartsPraktijk
Soms hoeven volwassen patiënten niet te betalen voor de vaak kostbare behandeling van hun gebit. Terwijl ze niet eens een aanvullende tandartsverzekering hebben. Hoe zit dat?Mondzorg voor volwassenen zit toch niet in de basisverzekering. Laten we eens te rade gaan bij een adviserend tandarts.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010 Naar de uitgave

HEYNICK’S HOEK

MANNENMOND VROUWENMOND

OriginalPaper

Herworteld