Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010

Leren van leermeesters

GOED VOORBEELD DOET GOED VOLGEN

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2010
Auteur:
Hans Beekmans
Belangrijke opmerkingen
tandarts te Laren (N-H). Zijn (groeps)- praktijk is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Hij is voorzitter van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED). Sinds 1997 publiceert Hans Beekmans met regelmaat in TP over esthetische casuïstiek. Onlangs verscheen bij Bohn Stafleu van Loghum een selectie uit die publicaties.
* Voor nadere info over het congres ‘Masters of Masters in Esthetic Dentistry’: zie www.bsl.nl/mastersofmasters
Mijn ideaal is het herstel van tanden tot de oorspronkelijke situatie, de situatie voor het verval. En het verfraaien van een oorspronkelijk niet zo mooie situatie zonder te veel weefsel af te nemen. Dat leer je niet tijdens de opleiding. Daarvoormoet je ‘de boer op’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010 Naar de uitgave

HEYNICK’S HOEK

MANNENMOND VROUWENMOND