Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 7/2015

01-07-2015 | Spectrum

Herformuleren van voeding: lekker gezond

Auteurs: Martijn Noort, Ronald Visschers

Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen | Uitgave 7/2015

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

TNO ontwikkelt samen met de levensmiddelenindustrie manieren om de samenstelling van voedingsmiddelen gezonder te maken. Het is van belang dat de fabrikant daarmee ook commercieel succesvol is, omdat deze herformulering eigenlijk altijd met hogere kosten gepaard gaat. Hoe kan de gezondere keuze de beste keuze zijn voor zowel de consument als de producent?
Metagegevens
Titel
Herformuleren van voeding: lekker gezond
Auteurs
Martijn Noort
Ronald Visschers
Publicatiedatum
01-07-2015
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen / Uitgave 7/2015
Print ISSN: 1388-7491
Elektronisch ISSN: 1876-8776
DOI
https://doi.org/10.1007/s12508-015-0099-2

Andere artikelen Uitgave 7/2015

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 7/2015 Naar de uitgave