Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Uitgave 1/2018

Tandartspraktijk 1/2018

Half werk, maar toch niet verkeerd: Gemengde gevoelens binnen één element

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2018
Auteur:
Marleen de Groot
Belangrijke opmerkingen
Marleen de Groot voert sinds 2002 een algemene praktijk in Groningen en sinds 2010 is zij daarnaast tandarts-docent op het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde en maakt zij deel uit van de expertisegroep Endodontologie. Zij is redactielid van TP.

Samenvatting

Waarom de hele wortelkanaalbehandeling doen als slechts een deel van de pulpa ontstoken is? Een casus waarbij conventionele methoden enigszins onconventioneel zijn toegepast.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Tandartspraktijk 1/2018 Naar de uitgave

Intercollegiaal online

Hoe dit aan te pakken?

Een filosofische benadering (1)

Smile design: perfectie of imperfectie