Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Nieuws | Uitgave 1/2018

Tandartspraktijk 1/2018

Nieuws

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
TP maakt in deze rubriek een selectie uit het aanbod van productintroducties. Heeft u nieuwe producten die u onder de aandacht wilt brengen, mail dan naar: tandartspraktijk@bsl.nl

Samenvatting

Vrijdag 1 december vond in Cinemec Utrecht het jaarlijkse TP-congres plaats dat deze keer niet opgebouwd was rond een thema, maar naast diversiteit een extra accent legde op de esthetische tandheelkunde. Door wegwerkzaamheden was het even zoeken, maar deze locatie was dat meer dan waard. Een groot podium met een prachtig scherm in een bioscoopopstelling en in de zaal voor elke deelnemer een comfortabele fauteuil.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Tandartspraktijk 1/2018 Naar de uitgave

Intercollegiaal online

Hoe dit aan te pakken?

Out of the box (25)

Als sneeuw voor de zon