Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Column | Uitgave 1/2018

Tandartspraktijk 1/2018

BIG Groentesoep

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2018
Auteur:
Greetje Houweling
Belangrijke opmerkingen
Greetje Houweling schreef deze tekst als student aan de opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK).

Samenvatting

De zorg door de jaren heen doet mij denken aan mijn groentesoep. Al jarenlang kook ik soep. Lekkere groentesoep, volgens iedereen. Niks mis mee. Een paar jaar geleden kwam er een kennis die zei: ‘Schrijf het eens op, hoe je die soep maakt.’ Dat vond ik een goed idee, en ik noemde het ‘Protocol voor soep’. Als ik soep ging koken, deed ik dat precies volgens mijn protocol.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Tandartspraktijk 1/2018 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Out of the box (25)

Als sneeuw voor de zon