Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Journaal | Uitgave 5/2013

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 5/2013

Frisdrank in de ban

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2013
Auteur:
Annemieke de Jong
We herinneren ons vast allemaal nog de voorgestelde maatregel van burgemeester Bloomburg van New York om grote bekers frisdrank in zijn stad te verbieden. Frankrijk voerde al eerder een belastingheffing op frisdrank door en ook in België overweegt men deze maatregel. Een groeiend aantal onderzoeken toont de relatie tussen consumptie van gezoete dranken met zowel overgewicht als diabetes mellitus type 2 aan. Daar kunnen we inmiddels een Europees onderzoek aan toevoegen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 5/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

Protocol maken?