Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2018 | Redactioneel | Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018

Fotografie opent je ogen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2018
Auteur:
Sjoerd van Beek

Samenvatting

Fotografie begint een steeds belangrijker onderdeel te worden binnen de tandheelkunde. Voor het opstellen van een behandelplan, het monitoren evalueren van processen in de mond, het maken van een digital smile design, voor communicatie met patiënt, laboratorium, collega en specialist is digitale mondfotografie onontbeerlijk. Daarnaast heeft fotografie een belangrijke educatieve waarde voor jezelf.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018 Naar de uitgave