Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2018 | Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018

Wat gebruik je behalve een cameraset nog meer?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2018
Auteur:
Henk Buteijn
Belangrijke opmerkingen
Henk Buteijn is van beroep fotograaf. Vanuit zijn bedrijf Buteijn Medical geeft hij (ook op locatie) cursussen mondfotografie aan tandheelkundige en medische teams. Hij wordt ook gevraagd om aan de stoel te fotograferen of een operatie te filmen. Zie ook zijn website www.​mondfotografie.​com

Samenvatting

Mooie en professionele foto’s vragen om enige voorbereiding, een goede cameraset, maar ook over de juiste hulpmiddelen die het je mogelijk maken in elk beeld de maximale informatie vast te leggen die ter ondersteuning van het bepalen van de behandeling nodig is. Ook om in de loop van de behandeling op elk gewenst moment de voortgang van de ingreep te kunnen evalueren, zijn heldere en volgens protocol vervaardigde mondfoto’s van belang - mede voor het hele behandelteam.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018 Naar de uitgave