Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2018 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018

‘Als je rustig blijft zitten, komt er altijd wel zo’n pinguïn op je af’

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2018
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist gespecialiseerd in de gezondheidszorg.

Samenvatting

Veel mensen fotograferen in hun vrije tijd, maar wat tandarts Dennis Binda doet overstijgt de middelmaat. Niet alleen omdat de meeste hobbyfotografen geen pinguïns, kraanvogels of luipaarden in hun collectie hebben, maar ook omdat zijn foto’s een professionele kwaliteit hebben om u tegen te zeggen. Toch blijft het een liefhebberij, bezweert hij. De tandheelkunde was een heel bewuste keuze.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018 Naar de uitgave