Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2018 | Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018

Instagram in de tandheelkunde

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2018
Auteur:
Maarten de Beer

Samenvatting

Instagram is op dit moment een van de meest populaire sociale netwerken. Instagram is een app waarmee foto’s bewerkt en gedeeld kunnen worden. Er kan een sociaal netwerk gevormd worden door mensen te volgen en door zelf gevolgd te worden. Daarnaast maakt Instagram gebruik van hashtags (#) waarmee gezocht kan worden naar foto’s met een bepaald onderwerp (bijvoorbeeld #tandheelkunde). Zo kan men foto’s die men deelt voorzien van verschillende hashtags zodat deze foto’s makkelijker en beter gevonden kunnen worden.
Er is tevens de mogelijkheid om te reageren op foto’s. Ook onder tandartsen is Instagram erg populair. Zo zijn er zeer veel buitenlandse tandartsen die dagelijks of wekelijks nieuwe foto’s plaatsen. De Nederlandse tandartsen zijn op dit moment nog niet zo sterk vertegenwoordigd op Instagram. Hieronder een drietal accounts die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018 Naar de uitgave