Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Onder de loep | Uitgave 1/2011

Denkbeeld 1/2011

Feit of fictie?

Met de spelcomputer geheugenverlies de baas …

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2011
Auteur:
Han Diesfeldt
Belangrijke opmerkingen
Han Diesfeldt is klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog bij Vivium zorggroep (De Stichtse Hof) te Laren en Stichting Hilverzorg (Verpleeghuis Zonnehoeve) te Hilversum. Tevens is hij directeur van de PgD, Psychologische expertise voor de verpleeghuiszorg.
Spelcomputers om het geheugen te verbeteren. het is kek, het is helemaal van deze tijd. Maar hebben deze felbegeerde apparaten ook het beoogde effect?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Denkbeeld 1/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

dOOrdenker

OriginalPaper

In de etalage

OriginalPaper

Contrapunt