Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Uitgave 1/2011

Denkbeeld 1/2011

Een beeld zegt meer dan honderd woorden

VIDEO INTERACTIE BEGELEIDING BIJ OUDEREN MET EEN PSYCHIATRISCH VERLEDEN

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2011
Auteur:
Andrea de Groot
Belangrijke opmerkingen
Andrea de Groot is opleider VIB bij Stichting De Wever te Tilburg.
In verpleeghuis De hazelaar te In verpleeghuis De hazelaar te Tilburg werkt men al vele jaren met Video Interactie Begeleiding (VIB). Daarbij is veel expertise opgebouwd die nu ook steeds meer gedeeld wordt met andere instellingen in de ouderenzorg. In drie artikelen in DEnKBEELD belicht Andrea de Groot het werken met VIB en beschrijft ze wat deze methode voor zorgverleners en bewoners kan betekenen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Denkbeeld 1/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

Contrapunt

OriginalPaper

dOOrdenker

OriginalPaper

op zoek naar zin