Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Uitgave 1/2011

Denkbeeld 1/2011

De ontmoetingscentra – ‘Delftse variant’

‘Zolang als ú het volhoudt!’

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2011
Auteurs:
Margot van Acker, Marijke van der Hoeven
Belangrijke opmerkingen
Margot van Acker is programmacoördinator van Ontmoetingscentrum Mozartlaan en is werkzaam bij Zorginstellingen Pieter van Foreest.
Marijke van der Hoeven is teammanager van de Ontmoetingscentra Delft en omgeving. Zij is eveneens werkzaam bij Zorginstellingen Pieter van Foreest.
De ontmoetingscentra voor mensen met dementie en hun mantelzorgers zijn een groot succes. Op dit moment zijn er door heel het land 65 in bedrijf en twintig in oprichting. Maar wat goed is kan altijd nog beter, dacht men in Delft bij de Zorginstellingen Pieter van Foreest. Men ontwikkelde er een variant om de ‘houdbaarheid’ van de centra te vergroten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Denkbeeld 1/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

dOOrdenker

OriginalPaper

INZICHT