Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Beschouwing | Uitgave 6/2013

TPO - De Praktijk 6/2013

Eigen Kracht-conferenties

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2013
Auteur:
Aukje van Beek
Belangrijke opmerkingen

Auteursgegevens

Utrecht: Aukje van Beek, huisarts en redactielid van het Tijdschrift voor praktijkondersteuning.
Iedereen kent wel trieste gevallen waarbij mensen in een neerwaartse spiraal van ellende terecht dreigen te komen. Dergelijke situaties zijn zeker bekend bij professionele hulpverleners zoals praktijkondersteuners. Eigen Kracht-conferenties kunnen daarbij helpen om met en in eigen kring oplossingen te vinden die vooralsnog niet voor de hand lagen.1

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

TPO - De Praktijk 6/2013 Naar de uitgave

Weet je dit?

Vragen

Lezen/kijken/zoeken

Omgang met dementie

Lezen/kijken/zoeken

Spoed centraal in H&W