Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Interview | Uitgave 6/2013

TPO - De Praktijk 6/2013

Eigen Kracht-coördinator: niet sturen, maar vragen

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2013
Auteur:
Sietsche van Gunst
Het mooie idee achter Eigen Kracht-conferenties is dat problemen (zoals bij het gezin op pagina 184) vaak met behulp van het eigen netwerk op te lossen zijn. Sinds de oprichting hebben er ruim 8000 van deze conferenties plaatsgevonden. Bij zo’n Eigen Kracht-conferentie heeft de coördinator een belangrijke rol. Maar wat is precies die rol? Ik vroeg dat aan Rob van der Poel, die in 2010 een training volgde voor Eigen Kracht-coördinator en sindsdien twee keer per jaar door de Eigen Kracht Centrale is ingezet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

TPO - De Praktijk 6/2013 Naar de uitgave

Weet je dit?

Vragen