Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Interview | Uitgave 6/2013

TPO - De Praktijk 6/2013

“Bij een Eigen Kracht-conferentie kom je gezamenlijk tot een oplossing”

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2013
Auteur:
Susan Umans
Problemen kunnen soms zo groot, ingewikkeld of onoverzichtelijk worden, dat er hulp bij nodig is. Bepalen hoe en wat voor hulp kan in de vorm van een Eigen Kracht-conferentie. De betrokkenen houden hierbij zelf de regie in handen en maken samen met familie en bekenden een plan voor de toekomst. Eigen Kracht-conferenties kunnen ingezet worden bij alle mogelijke problemen, bijvoorbeeld een gezin met een psychiatrisch patiënt, waarbij twee kinderen vroegtijdig het huis uit wilden. Ik sprak hierover met de ouders.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

TPO - De Praktijk 6/2013 Naar de uitgave