Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Jeugdtrauma | Uitgave 11/2014

Tandartspraktijk 11/2014

Een esthetisch lastig probleem

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2014
Auteurs:
Stefan Meutermans, Jan van Hoeve
Belangrijke opmerkingen
Stefan Meutermans is tandarts/algemeen practicus in Hilvarenbeek. Hij verrichtte bijgaande behandeling als afsluiting van de CEPCD-opleiding van de Oisterwijk Kliniek.
Jan van Hoeve heeft jarenlang praktijk uitgeoefend met de nadruk op parodontologie. Sinds 1998 publiceert hij regelmatig in TP.

Samenvatting

Traumata aan frontelementen, zelfs aan melkincisieven, hebben vaak gevolgen op lange termijn. Zeker als het trauma leidt tot het verlies van een blijvende incisief. Dat resulteert in een esthetisch probleem op latere leeftijd dat lastig op te lossen is. Daarvan getuigt onderstaande casus.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2014

Tandartspraktijk 11/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Gevraagd