Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Uitgave 6/2011

Denkbeeld 6/2011

Een dag ideeën en inspiratie opdoen

ImpressIe Van Het Congres 'Praktisch Aan De Slag'

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2011
Auteurs:
Theo Hazelhof, Frans Hoogeveen, Martin Smalbrugge, Carolien Smits
Belangrijke opmerkingen
redacteuren van DENKBEELD
Op 7 oktober vond in De Eenhoorn te Amersfoort het congres ‘Praktisch aan de slag’ plaats, georganiseerd door Bohn Stafleu Van Loghum onder auspiciën van DENKBEELD en de Pasklaar Activiteitenkaarten. Jacomine de Lange, lector Transities in Zorg te Rotterdam, verzorgde de inleiding die de inhoud van de dag in een breder verband plaatste en de Vereniging voor Psychogeriatrie reikte in het kader van de nieuwe campagne ‘De kracht van het persoonlijke’ een aanmoedigingsprijs uit aan vijf mensen uit de zaal (meer hierover op de VPG-pagina in dit nummer). Maar de hoofdmoot van dit ‘doecongres’ waren de workshops, negen in getal, verdeeld over drie rondes. DENKBEELD licht er een viertal uit.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

Denkbeeld 6/2011 Naar de uitgave