Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2021 | Beschouwing | Uitgave 7/2021

Huisarts en wetenschap 7/2021

E-healthonderwijs is een nieuwe uitdaging voor de huisartsopleiding

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2021
Auteurs:
Elisa Houwink, Niels Chavannes, Anneke Kramer
Belangrijke opmerkingen
Dit is een bewerkte vertaling van Houwink EJF, Kasteleyn MJ, Alpay L, Pearce C, Butler-Henderson K, Meijer E, et al. SERIES: eHealth in primary care. Part 3: eHealth education in primary care. Eur J Gen Pract 2020;2:108-18. Publicatie gebeurt met toestemming van de uitgever.
Houwink EJF, Chavannes NH, Kramer AWM. E-healthonderwijs is een nieuwe uitdaging voor de huisartsopleiding. Huisarts Wet 2021;64(7):19-22. DOI:10.1007/s12445-021-1169-0.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst moeten aiossen zich ook in e-health verdiepen. Bij de huisartsopleiding ligt de nadruk echter meer op praktijkleren, waardoor nieuwe ontwikkelingen als e-health niet altijd voldoende aandacht krijgen. Aiossen moeten ook maar net een opleider treffen die zich met e-health bezighoudt. E-health verdient meer aandacht tijdens de opleiding, wat zowel de aios, de opleider als de docent ten goede zal komen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2021

Huisarts en wetenschap 7/2021 Naar de uitgave