Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

03-06-2021 | Nascholing | Uitgave 7/2021

Huisarts en wetenschap 7/2021

Tips voor aiossen en opleiders over Leren van Samen Beslissen

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2021
Auteurs:
Anouk Baghus, Angelique Timmerman, Esther Giroldi, Inge Henselmans, Jean Muris, Trudy van der Weijden
Belangrijke opmerkingen
Baghus A, Timmerman A, Giroldi E, Henselmans I, Muris J, Van der Weijden T. Tips voor aiossen en opleiders over Leren van Samen Beslissen. Huisarts Wet 2021;64(7):25-8. DOI:10.1007/s12445-021-1174-3.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Samen Beslissen is een competentie die de aios tijdens de huisartsopleiding moet ontwikkelen. Het vraagt om een complexe integratie van medische expertise, evidence en patiëntvoorkeuren in de communicatie tijdens het consult. Deze nascholing laat zien hoe de aios zich in de huisartsenpraktijk kan bekwamen in Samen Beslissen en op welke manier de opleider dit leerproces kan ondersteunen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2021

Huisarts en wetenschap 7/2021 Naar de uitgave

Redactioneel

Abraham