Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | productinformatie | Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010

Desinfectie door licht

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2010
Auteur:
dr. Hans Sellmann

Samenvatting

In de endodontologie is desinfectie cruciaal. Spoelen met natriumhypochloriet wordt hiervoor als een effectieve methode beschouwd. Het is echter een methode die geregeld tot complicaties leidt. Meestal zijn deze van voorbijgaande aard. Soms zijn de gevolgen van doorgeperst NaOCl echter ernstig. Een alternatief met minder risico op complicaties is photo activated disinfection, afgekort tot PAD.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010 Naar de uitgave