Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | materiaalkunde | Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010

Recent zirkoonoxide-onderzoek op IADR congres Barcelona

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2010
Auteur:
prof.dr. J. M. van der Zel

Samenvatting

Van woensdag 14 tot zaterdag 17 juli jl. vond het jaarlijkse congres van de International Association of Dental Research plaats in het Internationale Conventiecentrum in Barcelona. Hierbij stond het onderzoek naar zirkoonoxide, met ongeveer 120 van de 4969 bijdragen in het brandpunt van de belangstelling. Daarvan tracht onderstaand verslag een indruk te geven - met speciale aandacht voor de Nederlandse inbreng.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010 Naar de uitgave

restauratieve tandheelkunde

Spalken met glasvezel

agenda

Agenda

productinformatie

Desinfectie door licht