Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | opleiding | Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010

Benin - ons een zorg!

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2010
Auteur:
Bram Rodenburg

Samenvatting

In januari, februari, maart en april/mei 2010, hebben vier delegaties van HIDT/DHIN (de Nederlandse non-profit organisaties Help International Dental Technicians en Dental Health International Nederland), een werkbezoek gebracht aan Benin, Afrika. De eerste delegatie heeft een tandtechnisch laboratorium en een tandartspraktijk geïnstalleerd. De volgende delegaties hebben daadwerkelijk de opleiding van tandtechnici in spe ter hand genomen. Daarnaast is een aanvang gemaakt met het project ‘Fit for School’.
Onderstaand wil ik hiervan verslag doen - ook om aandacht te vragen voor de noodzaak van de continuïteit van deze werkzaamheden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010 Naar de uitgave

esthetische tandheelkunde

Verfraaiend alternatief

productinformatie

Desinfectie door licht

agenda

Agenda