Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2020 | Column | Uitgave 8/2020

Tandartspraktijk 8/2020

De zoete leugen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2020
Auteur:
Arthur van Winsen
Belangrijke opmerkingen
Arthur van Winsen studeerde filosofie en tandheelkunde.
Hij voerde tot voor kort een algemene praktijk in Leiden.

Samenvatting

‘De waarheid is heden ten dage zo verduisterd en de leugen zo onwrikbaar, dat je de waarheid alleen nog maar kunt vinden als je haar liefhebt.’ Aldus de filosoof Blaise Pascal rond 1660. Op deze constatering valt in de huidige tijd niets af te dingen. Sterker nog, we leven nu in het ‘post-truth’- tijdperk van nepnieuws en alternatieve feiten, waarin de machtigste man ter wereld iedere dag aperte leugens verkondigt. Waarheid en feit zijn mede door sociale media manipuleerbaar geworden. Veel mensen zitten daardoor in de bubbel van hun echokamer, hun aangereikt door de Silicon Valley-moguls.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2020

Tandartspraktijk 8/2020 Naar de uitgave

OriginalPaper

Rubberdamned

Nieuws

Nieuws