Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2020 | Uitgave 8/2020

Out of the box (47)
Tandartspraktijk 8/2020

Omgekeerde frontbeet

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2020
Auteur:
Hans van Pelt
Belangrijke opmerkingen
Dr. Hans van Pelt (RUG, 1978) is als restauratief tandarts en prosthodontist (EPA) werkzaam bij Proclin Rotterdam en verbonden aan het CTM van het UMC Groningen.

Samenvatting

Een 60-jarige vrouw stoort zich in toenemende mate aan de esthetiek van haar tanden en mond en wil graag weten of daar iets aan gedaan kan worden. Zij voelt niets voor een uitgebreide orthodontische behandeling in combinatie met chirurgie. Het zijn met name de verhouding tussen de geringe zichtbaarheid van het bovenfront enerzijds, de grotere zichtbaarheid van het onderfront anderzijds alsook de stand van haar onderlip waaraan iets gedaan zou moeten worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2020

Tandartspraktijk 8/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Tandarts in de praktijk

Sportieve tandarts