Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2020 | Uitgave 8/2020

Centrale relatie en volledige rehabilitatie (deel 1)
Tandartspraktijk 8/2020

Meer dan alleen een leuke theorie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2020
Auteurs:
Naomi Doelen, Jasper Thoolen
Belangrijke opmerkingen
Naomi Doelen (Amsterdam, 2012) is werkzaam als restauratief-tandarts i.o. bij DentiQ Tandartsen in Maarssen en Proclin Rotterdam. Naast deze werkzaamheden heeft zij samen met Willemijn van Susante een eigen academie opgericht, genaamd ‘BITE Functional Dentistry’.
Jasper Thoolen (Nijmegen, 2016) is werkzaam als restauratieftandarts i.o. bij Lassus Tandartsen Oisterwijk, en is als docent betrokken bij de postacademische restauratieve opleiding Gaaf. care en IAS Academy.

Samenvatting

Centrale relatie (CR) of maximale occlusie (MO): welke positie kiezen we bij een gebitsrehabilitatie? In een serie van drie artikelen willen wij aan de hand van specifieke voorbeelden uit de dagelijkse praktijk toelichten waarom de benadering vanuit centrale relatie in bepaalde casussen onontbeerlijk is en over welke valkuilen gestruikeld kan worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2020

Tandartspraktijk 8/2020 Naar de uitgave

OriginalPaper

Rubberdamned

Heynick’s hoek

Pest, Pulpa en Paniek