Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

07-01-2020 | Nascholing | Uitgave 2/2020

Erken, herken en verwijs
Huisarts en wetenschap 2/2020

De onzichtbare gevolgen van hersenletsel

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 2/2020
Auteurs:
Caroline van Heugten, Nicole Sillekens, Job Metsemakers, Marjan van den Akker
Belangrijke opmerkingen
Van Heugten CM, Sillekens NA, Metsemakers JF, Van den Akker M. Erken, herken en verwijs. De onzichtbare gevolgen van hersenletsel. Huisarts Wet 2020;63(2):37-41. DOI:10.1007/s12445-019-0415-1.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Veel mensen met niet-aangeboren hersenletsel ondervinden nog jaren later problemen in het dagelijks functioneren en in het maatschappelijk leven. Er is voldoende goede zorg beschikbaar, maar lang niet iedereen krijgt die op het juiste moment. Zorgverleners herkennen de (chronische) gevolgen vaak niet of zijn niet bekend met de regionale zorg- en ondersteuningsmogelijkheden. Meestal is de huisarts degene van wie de patiënt afhankelijk is voor het herkennen en gericht doorverwijzen bij problemen door hersenletsel. Deze nascholing biedt praktische handvatten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

Huisarts en wetenschap 2/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws