Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

11-01-2020 | NHG richtlijn | Uitgave 2/2020

Huisarts en wetenschap 2/2020

Afwachtend beleid centraal in herziene NHG-Standaard Traumatische knieklachten

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 2/2020
Auteurs:
Marloes Minnaard, Ton Kuijpers
Belangrijke opmerkingen
Minnaard M, Kuijpers T. Afwachtend beleid staat centraal in herziene NHG-Standaard Traumatische knieklachten. Huisarts Wet 2020;63(2):54. DOI:10.1007/s12445-020-0421-3.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.
De NHG-werkgroep Traumatische knieklachten bestond uit (op alfabetische volgorde): Konijnenberg S, Kuijpers T, Minnaard M, Schaap D, Schep A, Van den Donk M, Van Melick N, Wildervanck-Dekker N.
Raadpleeg de volledige versie van de herziene NHG-Standaard Traumatische knieklachten op https://​richtlijnen.​nhg.​org.

Samenvatting

De NHG-Standaard Traumatische knieklachten is herzien. In deze herziening staat een afwachtend beleid centraal. Een van de belangrijkste wijzigingen is dat de huisarts kan overwegen het lichamelijk onderzoek uit te breiden met specifieke bewegingstesten om een indruk te krijgen van de mate van (in)stabiliteit van de knie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

Huisarts en wetenschap 2/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws