Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Forum | Uitgave 6/2014

Psychopraktijk 6/2014

De jeugd-GGZ in 2015 en verder: twee reacties

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 6/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
C. van Steenhoven is psycholoog NIP en eigenaar van Van Steenhoven Praktijk voor Jeugdhulpverlening, dat locaties in Rijen en Breda heeft (info@vansteenhoven.net).
In deze rubriek vindt u een discussie over een actuele of heikele kwestie.
M. Eikelenboom is orthopedagoog generalist bij OPPB te Roosendaal (mieke@oppb.nl).

Samenvatting

In de rubriek Beroep en Belang zet Ruud van Roosmalen in dit nummer uiteen wat de belangrijkste voor- en nadelen zijn van de veranderingen in de jeugd-GGZ. We vroegen Christel van Steenhoven en Mieke Eikelenboom om een reactie op zijn bijdrage.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Psychopraktijk 6/2014 Naar de uitgave