Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Aan het woord | Uitgave 6/2014

Psychopraktijk 6/2014

Jos de Keijser: ‘Het is mijn ambitie om de behandelkloof bij complexe rouw te verkleinen’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 6/2014
Auteur:
Carlie van Tongeren
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. C. van Tongeren is auteur en journaliste (carlievantongeren@gmail.com).

Samenvatting

Bijzonder hoogleraar Jos de Keijser beweegt zich op onontgonnen wetenschappelijk gebied met zijn onderzoeken naar de emotionele gevolgen van moord, suïcide en -internationaal vernieuwend- vermissing. ‘Het beeld dat nabestaanden zelf maken is vaak nog gruwelijker dan de werkelijkheid.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Psychopraktijk 6/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel