Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Forum | Uitgave 4/2014

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 4/2014

De cocreatie van wetenschap en praktijk: twaalf jaar Tranzo

Tijdschrift:
Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 4/2014
Auteurs:
Dr. Mirjam Siesling, Henk Garretsen

Samenvatting

Sinds 2002 werkt Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University, met praktijkinstellingen samen in academische werkplaatsen. Samen met andere partijen zoals zorginstellingen, onderwijsinstellingen en overheden wordt in cocreatie gezocht naar oplossingen voor ervaren problemen en worden nieuwe initiatieven ontwikkeld. De vier oudste academische werkplaatsen van Tranzo zijn geëvalueerd op basis van een documentstudie en interviews met zestien betrokkenen. Onderzocht werd hoe de samenwerking tussen wetenschap en praktijk vorm krijgt, wat de samenwerking tussen universiteit en praktijkinstellingen heeft opgeleverd en welke knelpunten worden ervaren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 4/2014 Naar de uitgave