Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Spectrum | Uitgave 4/2014

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 4/2014

Gezondheid in krimpregio’s

Tijdschrift:
Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 4/2014
Auteur:
Nancy Hoeymans
Belangrijke opmerkingen
Spectrum biedt ruimte voor beschouwingen, discussies en opinie¨rende artikelen over onderwerpen op het terrein van de volksgezondheid en de gezondheidszorg. Bijdragen dienen te worden aangeboden conform de aanwijzingen voor de auteurs. Voor overleg over het thema kan contact worden opgenomen met de rubrieksredacteuren van Spectrum: prof. dr. J.A.M. van Oers (e-mail: Hans.van.Oers@rivm.nl) en dr. N. Hoeymans (e-mail: Nancy.Hoeymans@rivm.nl)

Samenvatting

Mensen die in krimpregio’s wonen zijn gemiddeld genomen minder gezond dan mensen in de rest van Nederland. Verweij en Van der Lucht laten zien dat ongeveer 25% van de mensen in Zuid-Limburg, Zeeuws-Vlaanderen en Noordoost-Groningen zich niet gezond voelt, terwijl dat in de rest van Nederland 19% is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 4/2014 Naar de uitgave